Betalen

Bij MDM shirts and more  kunt u op de volgende manieren betalen:

  • iDeal
  • Klarna

 bestellingen geplaatst met deze methoden worden direct verzonden.

Betalen met Klarna:

Klarna voert voor MDM shirts and more het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Klarna, via e-mail, ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert Klarna een gegeven controle uit. Klarna hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact opnemen met Klarna. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Klarna website.

Let op! Klarna staat los van MDM shirts and more . Dit betekent dat wanneer u kiest voor Klarna de betaling ook via hen verloopt. U kan hiervoor dus contact opnemen met de klantenservice van Klarna.

Om u de betaalmethodes van Klarna aan te kunnen bieden, moeten wij uw persoonsgegevens aan Klarna overdragen. Dat gebeurt alleen wanneer u kiest om te betalen met Klarna. Klarna gebruikt deze gegevens om te beoordelen of u gebruik kunt maken van deze betaalmethode. De persoonsgegevens zijn uw naam, adres, telefoonnummer, betaalhistorie en de gegevens van uw bestelling, zoals de betaalmethode, het afleveradres, de bestelde producten en dergelijke.

U vindt hier meer informatie over in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vind u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna, in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement, verwerkt.